-->

המכון הקולינרי של יפן JCI

JCI logo - המכון הקולינרי של יפן
שפת לימודיפנית, אנגלית
תנאי קבלהראיון אישי
שכר לימוד ממוצע4000 אירו לחודש
מיקומים
יפן יפן

המכון הקולינרי של יפן

יפן מציעה חוויות גסטרונומיות מדהימות וייחודיות

יפן, ארץ של חדשנות ומסורת קולינרית, מציעה חוויות גסטרונומיות מדהימות וייחודיות. מעבר לטעמים העזים והמיוחדים, הכרה לעומק של המטבח היפני הוא מסע של גילוי, מהאמנות המעודנת של הכנת סושי ועד לטעמים ולצבעים המגוונים של אוכל הרחוב. קמפוס לימודים מזמינה אתכם לצאת למסע זה, ומספקת הזדמנות בלעדית ללמוד באחד מבתי הספר המובילים לבישול ביפן. תוכניות הלימוד של המכון הקולינרי של יפן נועדו ללמד את המסורות הקולינריות העשירות של המדינה, תוך מתן ניסיון מעשי וידע מעמיק.

 

 

 

אמנות קולינרית היא יותר מאשר רק בישול

במכון הקולינרי של יפן מאמינים כי אמנות קולינרית היא יותר מאשר רק בישול, אלא דרך לביטוי יצירתיות וחיבור להסטוריה ולתרבות. התוכניות של המכון מותאמות הן לחובבי קולינריה ופודיז והן לאנשי מקצוע, ומטפחות סביבה המעודדת חקירה וחידוד מיומנויות. צוות המכון שואף לספק חוויה הוליסטית, המשלבת טכניקות מסורתיות עם פרקטיקות קולינריות מודרניות, ומדגישה את המשמעות התרבותית של אלמנטים שונים של המטבח היפני.

הקורסים המוצעים במכון

תכנית הכשרת שפים

הפוך למאסטר באמנויות קולינריות יפניות עם תוכנית הכשרת שפים מקיפה. הכירו טכניקות מיוחדות, בחירת מרכיבים, תכנון תפריט ועוד. תוכלו להתאמן תחת שפים ידועים ולצבור ניסיון בעולם האמיתי.

משך: תוכלו לבחור בין תוכניות של 22 שבועות ו-11 שבועות.

עלות: 29,000 דולר ל-22 שבועות; 14,500 דולר ל-11 שבועות.

קורסי יאקיטורי

יאקיטורי, שיפודי עוף בסגנון יפני, הם צורת אמנות בפני עצמה. קורסי היאקיטורי כוללים התנסות מעשית בטכניקות צלייה, מרינדות וצלחות, והבנת המשמעות התרבותית של היאקיטורי במטבח היפני.

משך ועלות: 4,600 דולר לשבועיים; 2,600 דולר לשבוע אחד.

קורס הכנת סושי

סושי, הסמל למצוינות הקולינרית היפנית, נמצא בלב קורסי ההכשרה של המכון לסושי. מטכניקות גלגול סושי ועד לצורות הגשה מסורתיות, תלמדו לשלוט בכל ההיבטים של הכנת סושי, ולבחור את המרכיבים הטריים ביותר ליצירת סושי אותנטי. בקורס הסושי לומדים בכיתות קטנות של עד 5 סטודנטים, והקורס מותאם לרמת כל סטודנט ולפי דרישותיו ומטרותיו לקריירה.

משך ועלות: החל מ-2,900 דולר עד 9,900 דולר, תלוי באורך הקורס.

מנות ראמן

גלו את עולם האטריות היפניות עם קורסי הראמן המתמחים של המכון הקולינרי של יפן. השיגו ניסיון מעשי בהכנת סובה, אודון וסוגי אטריות יפניות נוספים. למדו להכין מרקים המבוססים על אטריות.

משך ועלות: 4,200 דולר לשבועיים; 2,600 דולר לשבוע אחד.

תה ירוק וטקס תה מסורתי

בואו ליהנות מהעולם השלו של התה היפני, בקורס התה הירוק וטקס התה המסורתי של המכון הקולינרי. גלו סוגי תה ירוקים שונים ואת המאפיינים הייחודיים של כל אחד מהם, ולמדו טכניקות שיאפשרו לכם לשלוט באמנות של הכנת התה המושלמת. השתתפו בטקס תה מסורתי, תוך הבנת משמעותו התרבותית.

קורסי מאכלי רחוב

צללו לתוך העולם השוקק של אוכל הרחוב היפני בקורסי מזון מהיר ואוכל רחוב יפניים. למדו להכין מזון מהיר פופולרי ומנות רחוב האהובות על המקומיים והתיירים כאחד, והכירו את תרבות אוכל רחוב, תוך הבנה של תפקיד אוכל הרחוב בחיי היומיום היפניים.

קורסי גיוזה

גלו את האבולוציה הייחודית של כיסונים בסגנון סיני ביפן. למדו להכין, לבשל ולהגיש גיוזה בסגנונות שונים, והבינו כיצד התפתחו מנות הגיוזה בתרבות הקולינרית היפנית.

קורסים מיוחדים

עבור אלה מכם המתכננים לפתוח מסעדה, מספר קורסים המוצעים במכון יכולים לספק לכם ידע חיוני:

ניהול מסעדה: למדו מיומנויות ניהול הנדרשות לניהול מסעדה מצליחה.

תכנון תפריט: צרו תפריטים מאוזנים שידברו לקהל היעד שלכם.

אסטרטגיות עסקיות קולינריות: הבינו את הצד העסקי של העולם הקולינרי.

הקורסים בני השבוע במכון מיועדים באופן בלעדי לאנשי מקצוע בתחום הקולינרי, ומציעים הכשרה אינטנסיבית בטכניקות קולינריות יפניות שונות, כגון:

וואגאשי: הכנת ממתקים יפניים.

סאקה: לחקור יינות ומשקאות חריפים עשויים אורז וללמוד טכניקות בישול וטעימות.

דאשי: התמחות במיומנות הבסיס של המטבח היפני בהכנת ציר מרק.

קורסי קיץ

המכון מציע גם קורסי קיץ, שבמסגרתם תוכלו לבחור מתוך לימודי טכניקה בסיסית ובישול ביתי, ראמן ואטריות יפניות, מנות סושי ודגים, ומנות יאקיטורי ועוף. תיהנו מהטעמים התוססים של הקיץ ביפן, תוך למידה משפים מנוסים ומומחים קולינריים.

 

תמיכה בסטודנטים זרים מבחינת שפה

שפה לא צריכה להיות לעולם מחסום ללמידה. לכן למרות שהמורים בבית הספר מדברים יפנית בלבד, בית הספר מספק לכם מתורגמן לאנגלית צמוד למורה כחלק מעלות הקורס לשם הבטחת חוויית למידה שלמה ונוחה, וכדי שתוכלו להתמקד בשדרוג הכישורים הקולינריים שלכם.

הדרכה והתנסות בשטח (סטאז')

אם אתם מחפשים חוויה מעמיקה ונרחבת יותר, המכון מציע התנסות בשטח. לשם כך תדרשו להוכיח לפחות 3 חודשים של לימודי יפנית קודמים. התנסות זו תאפשר לכם לחוות את חיי היומיום בעבודתו של שף יפני, ולשפר את ההבנה והשליטה שלכם באמנויות הקולינריה היפניות.

הגשימו את חלומכם!

אז למה אתם מחכים? צאו למסע קולינרי חד-פעמי ומרהיב במכון הקולינרי של יפן, ותהנו ממגוון תוכניות הלימוד. חקרו את פלאי הקולינריה של יפן ועשו את הצעד הראשון לקראת קריירה קולינרית מתגמלת ומספקת. צרו איתנו קשר עוד היום כדי לשמוע כיצד נוכל לעזור לכם להגשים את חלומותיכם הקולינריים בארץ השמש העולה.

לא יודעים איך להתחיל? פנו אלינו למידע נוסף. יועצי הלימודים שלנו ישמחו ללוות אתכם בתהליך הרישום והקבלה ללימודים במכון הקולינרי של יפן.

חשבת על לימודים בחו"ל? הגעת למקום הנכון!

קמפוס לימודים פועלת בישראל מטעם האוניברסיטאות מחו״ל ובמימונן.

נשמח לספק ייעוץ וטיפול שוטף בדרך שלך אל התואר בכל תחום שבו תבחר:
רפואה, וטרינריה, אדריכלות, עיצוב אופנה, ועוד…
הנציגים שלנו זמינים לכל שאלה:

03-5354449 
03-5354449
[email protected]

קמפוס לימודים מקבלת את שכרה ממוסדות לימוד שונים וכן מתקציבים ציבוריים מחו״ל לפיכך שירותי הרישום וליווי הסטודנטים אינם כרוכים בתשלום

צרו קשר ותתחילו לתכנן את החלום
צרו קשר ותתחילו לתכנן את החלום
מעדיפים בטלפון?
חייגו לתיאום פגישה.
03-5354449
או כתבו לנו (הודעות טקסט בלבד):
צרו קשר
משרדי קמפוס פתוחים בין השעות 09:00 ל 18:00
נווטו אלינו בוויז
דרכי הגעה נוספות
לקבלת מידע חינם מיועץ קמפוס לימודים מלאו את הטופס.
שדות המסומנים בכוכבים הינם שדות חובה.