-->
עמוד הבית > לימודי תעודה > לימודי בישול וקונדיטוריה > המכון הקולינרי של ברצלונה (CIB)

המכון הקולינרי של ברצלונה CIB

המכון הקולינרי של ברצלונה CIB - לימודי בישול בספרד
שפת לימודספרדית, אנגלית
תנאי קבלהראיון אישי
שכר לימוד ממוצע2000 אירו לחודש
מיקומים
לימודי ספרדית ספרד

ללמוד בישול בספרד

ברצלונה היא מקום נהדר ללמוד בו קולינריה

ברצלונה, הממוקמת בקטלוניה, ידועה במסורת הקולינרית העשירה והמגוונת שלה. העיר מפורסמת בזכות פירות הים, הטאפאס והמנות האיקוניות שלה, כמו למשל הפאייה. קטלוניה היא גם אחד מאזורי ייצור היין החשובים ביותר בספרד, ומפורסמת בזכות הקאווה (יין נתזים ספרדי). לימודים בברצלונה יספקו הזדמנות ללמוד על המאכלים האזוריים המסורתיים מהמקור. המסורות הקולינריות של ברצלונה הן חלק מהתזונה הים תיכונית, הידועה ביתרונותיה הבריאותיים. לסטודנטים הלומדים כאן יש הזדמנות כיצד לשלב אופן אכילה זה בבישול שלהם.

אך מאכלים מסורתיים הם ממש לא הסיבה היחידה ללמוד בישול בברצלונה. למרות המסורת הקולינרית המקומית העשירה שלה, ברצלונה היא גם עיר קוסמופוליטית עם השפעות מרחבי העולם. מגוון זה יכול לתת לתלמידים פרספקטיבה רחבה על מגמות מזון עולמיות ומטבחים. ברצלונה היא גם ביתן של מספר מסעדות שזכו בכוכבי מישלן, כולל El Celler de Can Roca המפורסמת.

מגורים בברצלונה יכולים לספק חווייה תרבותית עשירה. העיר ידועה באמנות, בארכיטקטורה, במוזיקה ובפסטיבלים שלה. למידה על האמנויות הקולינריות בהקשר זה יכולה לספק הבנה עמוקה יותר של האופן שבו אוכל משתלב בנוף התרבותי. לימודים בעיר עם סצנת אוכל תוססת מציעים הזדמנויות רבות לנטוורקינג עם שפים, יזמי מזון, מסעדנים ואנשי קולינריה נוספים, מה שעשוי לפתוח דלתות חשובות בקריירה.

אמנות הבישול - יצירתיות בחינוך, חדשנות ומבט לעתיד

המכון הקולינרי של ברצלונה מציע מגוון רחב של קורסים, מבישול בסיסי לתוכניות מיוחדות בקונדיטוריה, יין, תזונה בריאה ובישול מולקולרי.

על פי מובילי המכון, יצירתיות אינה כישרון, אלא גישה, דרך פעולה מתוך חופש מחשבה. לתפיסתם, מטרת הלימוד צריכה להיות לספק מסגרת של חופש כדי שהתלמידים יוכלו לממש את היכולות והיצירתיות שלהם.

בתי ספר רבים לבישול מתעקשים לשכפל מתכונים, ולמעשה "ללמוד כמו תוכים". לעיתים קרובות המסר הוא שאסור לסטות מהמקובל בתחום. במכון הקולינרי של ברצלונה מעודדים את התלמידים לעשות זאת, לצאת מהנורמה באופן שיטתי. לא נלמדים מתכונים, אלא התלמידים לומדים ליצור בעצמם בשלושה ממדים: מוצר, טכנולוגיה והקשר, כך שיוכלו לדעת, להבין, ליישם, לנתח, להעריך וליצור רעיונות ופתרונות קולינריים חדשים. ההנחה בבסיס שיטת הלימוד היא שיש להכין את הסטודנטים לעולם משתנה תמידית, שבו יצירתיות וחדשנות הן הערכים המובילים ומוערכים ביותר.

שלל אופני וסביבות לימוד והערכה קבוצתית

במכון הקולינרי של ברצלונה לא לומדים רק בשיעורים פרונטליים, או רק במטבחים. קיים גיוון רב באופני וסביבות הלימוד. ישנם שיעורי הדגמה למצרכים, חומרים, טכנולוגיות ותהליכים, כאשר כל הסטודנטים שותפים פעילים מסביב למדגים. ישנן סדנאות מסוגים שונים, וגם סיורים קולינריים להכרת כל השרשרת המקצועית ואספקטים הקשורים לקיימות, סביבה, כבוד ואהבה למצרכי הבסיס. בשעות תרגול, התלמידים יכולים להתאמן במה שראו במהלך השיעורים, הסיורים והסדנאות. וניתן להשתתף גם בקבוצות לימוד או ללמוד עצמאית באמצעות טכנולוגיית שידור טלוויזיוני של השיעורים.  80% מאופני ההערכה, המבחנים והמטלות, הם קבוצתיים.

עשינו לכם חשק לבדוק את העניין לעומק? אל תחכו – פנו ליועץ קמפוס לימודים ללימודי קולינריה למידע נוסף – ללא עלות מצדכם.
קמפוס לימודים נמצאת בקשר ישיר עם המכון הקולינרי של ברצלונה, ואחראית על המיון הראשוני של הסטודנטים הישראלים עבורו.
יועצי הלימודים שלנו תומכים בסטודנטים בהגשת המועמדות, הבירוקרטיה וזמינים לעזור ללא עלות בהנגשת המידע בעברית. 
השאירו פרטים ויועץ קמפוס לימודים יחזור אליכם בהקדם.

חשבת על לימודים בחו"ל? הגעת למקום הנכון!

קמפוס לימודים פועלת בישראל מטעם האוניברסיטאות מחו״ל ובמימונן.

נשמח לספק ייעוץ וטיפול שוטף בדרך שלך אל התואר בכל תחום שבו תבחר:
רפואה, וטרינריה, אדריכלות, עיצוב אופנה, ועוד…
הנציגים שלנו זמינים לכל שאלה:

03-5354449 
03-5354449
[email protected]

קמפוס לימודים מקבלת את שכרה ממוסדות לימוד שונים וכן מתקציבים ציבוריים מחו״ל לפיכך שירותי הרישום וליווי הסטודנטים אינם כרוכים בתשלום

צרו קשר ותתחילו לתכנן את החלום
צרו קשר ותתחילו לתכנן את החלום
מעדיפים בטלפון?
חייגו לתיאום פגישה.
03-5354449
או כתבו לנו (הודעות טקסט בלבד):
צרו קשר
משרדי קמפוס פתוחים בין השעות 09:00 ל 18:00
נווטו אלינו בוויז
דרכי הגעה נוספות
לקבלת מידע חינם מיועץ קמפוס לימודים מלאו את הטופס.
שדות המסומנים בכוכבים הינם שדות חובה.